Jeg leverer gratis i Danmark

Handelsbetingelser hos Marianne Kuipers

 
Generelle oplysninger

Marianne Kuipers
Landlystvej 338600 Silkeborg
CVR nr.: 31906717
Telefon: 20824065
Email: mail@mariannekuipers.dk

Priser
Hos Marianne Kuipers tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser.
Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke.
Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling
Marianne Kuipers modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering
Levering af varer fra Marianne Kuipers anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker oftest med fragtfirmaet Post Danmark.
Leveringstid herfra indenfor en uge. Der kan dog i forbindelse med helligdage, weekend og ferie være længere leveringstid.
Fragtfri levering i DK. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Ved levering til udlandet, leveres i samarbejde med BRING:
Norge: Forsendelse 325,-. DKK
Sverige: Forsendelse 150,- DKK
Tyskland: Forsendelse 150,- DKK
Belgien: Forsendelse 150,- DKK
Holland: Forsendelse 150,- DKK
England: Forsendelse 255,- DKK
Ved forsendelse til øvrige lande, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Risiko for varen
Varer købt af Marianne Kuipers overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Marianne Kuipers, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen.
Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Marianne Kuipers.
Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.
Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det tilsendes med angivelse af købsdata samt årsagen til reklamationen til vores adresse:

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:Marianne Kuiperslandlystvej 338600 SilkeborgDer modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres.
Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret
Der ydes 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen til Marianne Kuipers.
Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@mariannekuipers.dk.
I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.Varer undtaget fortrydelsesretten
Unikke bestillingsvarer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Persondata
For at kunne handle på Mariannekuipers.dk skal du som minimum oplyse:
Navn
Adresse
E-mailadresse.
Telefon-/Mobilnummer

Overstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens §10, hvorefter oplysningerne slettes.
Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden.
Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.
Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger.

Klagemuligheder
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for KlageløsningCarl Jacobsens Vej 352500 ValbyLink: www.forbrug.dk
Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.Platformen findes herhttp://ec.europa.eu/consumers/odAngiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: mail@mariannekuipers.dk

Scroll to Top